En er zit alweer een maandje op....
Door: Sjef
Blijf op de hoogte en volg Sjef
23 Februari 2006 | Thailand, Bangkok
’t is weer een klein maandje geleden dat ik voor ’t laatst een bericht heb geplaatst (sommigen van jullie dachten dat ik hier in de bak zat…haha!!!), dus bij deze wordt het weer eens tijd voor een update vanuit het altijd warme Bangkok.
Bangkok is nog steeds geweldig….het gaat hier 24-uur per dag door…altijd is er wel wat te doen (filmfestivals, borrels, stappen etc), dus ik vermaak me prima. Ken hier nu een groep van Nederlanders die net zo oud zijn, en hier voor stage, studie of werk zitten, dus in t weekend gewoon eventjes een paar man bellen, en je hebt een gezellige avond in een kroeg of discotheek……’t stappen is echt mooi hier…er zijn ontzettend veel uitgaansdistricten in deze miljoenenstad. Was afgelopen weekend in een discotheek op Royal City Avenue waar je op de toiletten een korte massage krijgt….ideaal hoor! (maak je in NL niet mee).
Vorige week was Jonas (UvT) ook nog een kort weekje hier (hij is nu naar Sydney voor semestertje studie), dus ook nog enkele mooie dagen gehad. We waren nog naar de Ancient City geweest. Dat is een park (350 ha.) 30 kilometer buiten Bangkok dat in opdracht van een Thaise mercedes-dealer is gebouwd, en in dat park zijn de belangrijkste en mooiste Thaise monumenten en gebouwen op ware grootte nagebouwd…echt heel mooi. Dat heeft die kerel honderden miljoenen euro’s gekost om ’t te laten bouwen. Je kunt zelfs een relaxte golfkar huren om er mee rond te rijden, maar we hebben lekker de fiets gepakt…beetje gezond doen he in ’t zonnetje.
Op de uni hier ook alles prima in orde. Die mensen doen echt hun best hier voor de studenten. Vorige week bijvoorbeeld een gastcollege gehad van een professor van Princeton, dus dat was ook al interessant. Mijn medestudenten zijn echt heel relaxt. De meeste hebben allemaal wel een jaartje in de VS of Europa gezeten dus ze praten goed Engels en je maakt ze hier in BKK echt niets wijs.
Komende week mijn midterm-examens, dus eventjes flink blokken komende week. De weken daarop worden weer een stuk leuker. Rick en Loek komen op mijn verjaardag een paar weekjes langs in Thailand voordat zij verder gaan met hun wereldreizen. Verders ga ik nog een weekendje met de klas naar Chiang Mai (850 KM ten noorden van BKK), weekendje golfen met de een stel Nederlanders en een weekendje richting ’t zuiden (een natuurpark voorbij Hua Hin). Maart wordt dus een drukke maar een mooie maand……de tijd vliegt echt voorbij.
Ik heb ook nog een stel foto’s bijgevoegd van de Ancient City en paar foto’s van Siam Paragon….dat is zo’n superdecadente shopping mall vlak bij mij in de buurt. Daar is echt met geld gesmeten.
Iedereen in Nederland komend weekend veel plezier tijdens carnaval, en alvast bedankt voor de reacties!! Binnenkort weer een nieuwe update.
Gr Sjef
23 Februari 2006 - 07:01
Corrad:
Mooi dat je je goed vermaakt kerel. Jammer dat je er met de carnaval niet bij bent, maar je zult je daar ongetwijfelt beter vermaken. Succes met je examens (maar dat zal ongetwijfeld goed komen). -
23 Februari 2006 - 19:03
Loekie:
Hee Sjef! Wederom een mooi bericht en mooie foto's! Goed om te zien dat het goed gaat!! Het komt nu echt dichterbij allemaal. Over anderhalve week staan we tegenover elkaar in Bangkok. Heb er echt veel zin in! We mailen volgende week wel verder over hoe en wat!
Groeten,
Loek -
25 Februari 2006 - 13:14
Mark Alias AraBIER:
He Sjef!!
Op zo'n brakke ochtend als deze is het toch mooi om weer eens wat van je te horen. We zullen in deze dagen nog wel een keer een biertje op je drinken! Tot de volgende keer.Groeten -
26 Februari 2006 - 10:09
Prins Carnaval:
He Sjef! Jammer dat je je telefoon niet opnam gisternacht. Je had Theo ff lekker kaal kunnen plukken..... -
26 Februari 2006 - 10:45
Theo:
Ik sluit me volledig aan bij de AraBIER!
Komt die sms van mij ook aan op dat andere nr van je?
En, mocht je nog een keer gebeld worden en je ziet Theo mob in beeld, niet opnemen aub ;-)
We gaan elkaar spreken!
Laterr -
26 Februari 2006 - 13:15
Hein S.r.:
He Sjef, ziet er goed uit allemaal, geniet maar lekker verder gr. Rina en Hein -
01 Maart 2006 - 11:01
Pieter:
Sjef, t gaat goed daar zo te zien. Carnaval was hier ok goud! -
01 Maart 2006 - 20:33
Pieter:
Yo Sjef,
wat voor massage krijg je daar in de discotheek op de wc, en neem je fototoestel eens n keer mee naar de kroeg ofzo.
Kunnen wij ok effe zien hoe 't er daar aan toegaat!!!
Foto's van "sjef on action".
We gaan t zien.
Veel succes en plezier nog.
Los ballos. -
05 Maart 2006 - 22:29
Hein En Kim:
he sjef,
zoals ik lees en zie heb je het goed daar in bkk
wij hopen dat je een leuke tijd hebt daar waar
je altijd op terug kan kijken,
en als je terug bent kom ik zeker even langs om je verhalen
te horen want die zul je ongetwijfeld hebben.
veel succes ,
groetjes hein en kim
ps. kei mooie foto`s -
07 Maart 2006 - 17:20
DORA De Buurvrouw:
Hoi Sjef, hier de groeten vanuit Nederland. Ik hoop dat het goed gaat met je!!
Ik wens je vanuit Nederland een hele fijne verjaardag, en een fijne dag toegwenst.
Groeten van Dora,
de buurvrouw -
08 Maart 2006 - 07:02
Joske En Ton:
He Sjef
Fijne verjaardag gewenst,proficiat.
Doe mijn broertje de groeten als hij straks bij jouw is.
Groetjes Joske en Ton -
08 Maart 2006 - 08:15
Mirjam:
Hiep hiep Hoeraaaa. gefeliciteerd jongen. pak vanavond maar lekker pilsje met Rick en loek!!!! fijne dag. kusjes je zusje -
08 Maart 2006 - 08:28
Henk En Marijke:
Hoi Sjef
Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag.Je zult straks wel visite krijgen of misschien zijn ze er al.Doe ze de groeten en geef onze Rick maar een dikke knuffel van ons groetjes Henk en Marijke -
08 Maart 2006 - 10:44
Piet:
Hé Sjef,
Van harte gefeliciteerd kerel. Zal wel een mooi feesje worden met je buurman en loekie erbij...
Groeten,
Piet -
08 Maart 2006 - 15:31
Fam. Vd Sterren:
sjef de econoom : proficiat met je verjaardag,nog plezier in het warme bangkok ,we houden je berichtjes bij , ook wij zijn weggeweest op vakantie in schotland met de carnaval ,ook heel leuk !
groejes .Fam vd sterren.
saloem malaikoem ! -
08 Maart 2006 - 18:30
De Dulmpies:
lieve sjef
prociat met je verjaardag
fijne dag toegewenst pak maar een lekker pilsje groetjes boet ineke annemiek en marjolein en hans -
08 Maart 2006 - 19:09
Marjolein:
He sjef!
Fijn dat je het zo naar je zin hebt en hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag~!!! maak er een mooi feessie van daar!
xxx -
08 Maart 2006 - 19:48
Tante Gerry:):):
Jarige job proficiat en maak er nog een leuke dag van, het kopje koffie met de chocoladebol hou ik wel tegoed:):) -
08 Maart 2006 - 20:53
Fam.van Helvert:
Hoi Sjef,
Gefeliciteerd met je verjaardag, en geniet van deze leuke vakantie. Alsnog bedankt voor je kaart.
Hennie en Joke -
12 Maart 2006 - 21:47
Jeroen Reuser:
Hee Sjef, mooie verhalen vanuit bangkok. Ik hoorde dat je al weer wat decadente contacten aant leggen bent daar. goed bezig! succes daar nog,
groeten Jeroen -
13 Maart 2006 - 11:46
Miek:
haaj sjef! hoe ist daar? aan je foto's te zien goed! doe de groetjes aan rik en loek! xxjes miek -
18 Maart 2006 - 09:45
Theo:
Hey Sjefke,
Trek je het allemaal nog een beetje? -
19 Maart 2006 - 12:21
Lotte:
He Sjef!
Hoe is het daar in het verre bangkok? Het is weer tijd voor een nieuw verhaaltje lijkt me zo! ;-) Veel plezier nog he!
X Lotte