Weekendje Koh Samet
Door: Sjef
Blijf op de hoogte en volg Sjef
16 Januari 2006 | Thailand, Bangkok
Alles goed in ’t koude Nederland??? Hier wel in ieder geval.
Mijn eerste weekje college zit er al weer op. Echt een wereld van verschil met de UvT…je weet niet wat je meemaakt als je hier college volgt (iedereen loopt zo maar tijdens de colleges de zaal in en uit, er gaan constant mobiele telefoons af met allerlei ringtones. Ik volg hier 4 (vrijekeuze)vakken, dus dat is qua tijd allemaal goed te doen, heb echter wel van ma t/m vrij college.
Ben afgelopen week op de campus 3 Canadezen tegengekomen die hier op een andere faculteit gedurende 1 semester studeren, en dus net als mij vorige week zijn begonnen. Wordt dus allemaal steeds gezelliger als je meer exchange studenten tegenkomt. Zij vertelden dat ze het afgelopen weekend naar een chill-eilandje, genaamd Koh Samet gingen, dat is een paar honderd kilometer van BKK vandaan en vroegen gelijk of ik ook meeging…….natuurlijk.
Vrijdagmiddag met de bus heen en zondagavond terug gekomen, was echt een heel gezellig weekend. We waren daar met in totaal 11 studenten (1 Fin, 1 Duitse, 8 Canadezen en ik)….echt super relaxte stranden, 30 graden en volop zon, super goedkope overnachtingen (€ 3.00 per nacht) en goed eten……..ook het uitgaansleven was echt gezellig. Klint goed he!!!
De foto’s zeggen denk ik wel weer genoeg.
Bedankt voor alle reacties op deze site, echt heel leuk. Ik ga nu college volgen dus daarom maar een kort bericht. Binnenkort weer een update vanuit een warm BKK.
Groeten Sjef
16 Januari 2006 - 11:59
Joske:
Potverdorie Sjef joh.
Gaaf hoor allemaal, zou er bijna jaloers op worden.Geen medelijden meer met jullie arme studentjes.
Veel plezier nog Groetjes Joske en Ton -
16 Januari 2006 - 13:44
Mirjam:
Sjef ziet er gaaf uit zeg. beetje te gaaf misschien... Als je nog maar wel terug wil komen??? Veel plezier nog. kussie je zussie -
16 Januari 2006 - 19:49
Hein S.r.:
he Sjef, ziet er goed uit daar, welk vliegtuig moet ik hebben, ik kom er ook aan samen met Rina ha ha, geniet er van jonge, een fijne voortzetting gr hein s.r. -
16 Januari 2006 - 20:41
Pieter:
YO Sjef. ik snap nie wat ik hier nog in holland doe. Is volgens mij helemaal super daar. Heb je trouwens al 'n scharrel opgedaan daar? Veel plezier nog en kijk uit da je geen 30 jaar aan je broek krijgt. (wij weten namelijk hoe je bent.)Gr.Pieter -
17 Januari 2006 - 09:09
Piet:
Hé Sjef, leuk om te lezen dat je het gezellig hebt daar! De foto´s zien er ook lache uit. Hou ons op de hoogte van je activiteiten zou ik zegge en veel plezier daar. -
17 Januari 2006 - 09:26
Liek:
Het ziet er daar echt super uit daar!! Ik ben echt jaloers aan het worden... Maak er wat van!!! Het is in ieder geval spannender als ieder weekend Den Bosch.
Groetjes Liek -
17 Januari 2006 - 12:15
Coen:
Hee Sjefke! Wanneer kan ik langs komen? Ziet er echt super uit daar.. ik zou er maar van genieten want het weer hier is een stuk droeviger. Groeten uit zeeland. -
17 Januari 2006 - 15:52
Marjolein:
Ziet er wel gezellig uit sjef! goede keus bangkok! -
18 Januari 2006 - 14:46
Theo, Mark En Jacco:
Hey Sjefke,
Goed bezig daar!Is het eten nog een beetje binnen te houden? Of hangt die lijst al je neus uit?Heeft de Sameds ook een vestiging in Koh Samet?
Veel plezier en groeten uit Tilburg -
19 Januari 2006 - 20:02
Pieter:
Hey sjeflin, tis nu donderdagavond, is t daar ok studentenavond.?? Knallen met die taise. -
20 Januari 2006 - 18:12
Marielle:
Hey Sjefke!
Volgens mij ben je op en top aan het genieten daar, vooral doen! En tegen een weekendje Koh Samet zou ik idd ook geen nee zeggen! Have fun!
Groetjes Marielle -
21 Januari 2006 - 13:17
Niels J:
Hee die Sjef,
Lachuh foto's man! Echt vette shit. Maak er een leuke tijd van en veel plezier straks (ook samen met Fraaije). -
24 Januari 2006 - 21:17
Tante Gerry:
bedankt voor de leuke kaart, echt heel attent van je:):) Noemen ze zo iets nou plezierig leren? Kan ik ook nog student worden? zo te zien besteed je je tijd creatief! Geniet ervan. -
26 Januari 2006 - 11:03
Corrad:
Chef, al tien dagen geen bericht gezien. Hebben ze je overgeplaatst naar de bangkwang prison? Hou je zeep goed vast kerel en veel plezier nog! -
26 Januari 2006 - 17:22
Pieter:
Yoehoe sjef, waarom krijgt tante Gerrie wel n kaart en wij nie?? -
27 Januari 2006 - 17:34
Tante Antoinette:
heey die sjef,
het daar warmer dan hier want hier vriest het zowat -10.
stuur ons ook een leuk kaartje.
je staat er stevig op(op die foto's dan he).
groetjes fam. v/d sterren